Ten Cate UnderwearHet bedrijf L. Ten Cate is in de loop der tijd veranderd van een sokken, kousen en basis ondergoed merk naar het merk Ten Cate, met ondermode.

L. Ten Cate richtte zich in de jaren zeventig op het produceren van naadloos ondergoed in de combinatie katoen/elastan. daaruit is Ten Cate Certiform voortgekomen en door de goede kwaliteit van het ondergoed ging het razend snel met Ten Cate.

In de jaren tachtig werd Ten Cate Certifit op de markt gebracht, een verfijning van Certiform. De rubber-elastieke banden waren verleden tijd.

In de jaren negentig werd Ten Cate overgenomen, maar vanaf 2003 is L. Ten Cate weer zelfstandig en worden de merken Ten Cate, WOW, Tweka en Lief gevoerd.

Ten Cate Underwear Bestellen

U kunt Ten Cate ondergoed makkelijk online bestellen op Into Underwear. Ga naar de Ten Cate Merkenpagina. Daar kunt u filteren op Ten Cate Heren shorts, Ten Cate Dames slips, Kinder Ten Cate series etc. Het is ook mogelijk om in het bovenstaande menu naar een productgroep te gaan en daarbinnen het merk Ten Cate te selecteren. Into Underwear is het officiële Ten Cate verkooppunt online met zeer veel ervaring in het verkopen van Ten Cate ondergoed. Wanneer u vragen heeft over Ten Cate producten dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met Into Underwear telefonisch of via de mail en u krijgt binnen 1 dag bericht op uw vragen over Ten Cate artikelen.

Ten Cate Series

Er zijn verschillende Ten Cate series, die hieronder verder worden toegelicht

Dames Series
  • - Ten Cate Women Basic multi-packs in een voordeelverpakking (2+1 gratis), zijn het gehele jaar door voordelig in prijs.
  • - Ten Cate Women Body Control is de corrigerende serie van Ten cate.
  • - Ten Cate Women Secrets is naadloze ondermode welke niet zichtbaar is onder de kleding.
  • - Ten Cate Women Sportkleding is in diverse hippe kleuren leverbaar.
  • - Ten Cate Thermo Hightech Women thermo-ondergoed is fijn voor de koude winter en winterse sporten.

Heren Series
  • - Ten Cate Men Basic multi-packs zijn net als bij de Ten Cate dames het gehele jaar door voordelig in prijs.
  • - De Ten Cate Men Tender Cotton serie is vervaardigd uit ultra zachte, elastische katoen. De artikelen zijn aansluitend en zodoende 'jonger' ge-styled dan de Men Basic artikelen.
  • - De Ten Cate Men Luxury Cotton collectie is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is uniek in draagcomfort. De afwerking is verfijnd en het draagcomfort is hoog, mede door het omhulde elastiek en de soepele zachte stof. De duurzame artikelen dragen bijzonder comfortabel.
  • - De Ten Cate Men Print shorts bevatten kleurrijke prints waarbinnen veel variatie bestaat.

Ten Cate Kids

Bij Ten Cate vind je hele leuke print shorts voor jongens en meiden, maar ook mooie uni basic items in een enkel en 2 stuks verpakking.


Ten Cate Acties

Wanneer u aangemeld bent voor de nieuwsbrief, ontvangt u geregeld info over Ten Cate acties. Men kan het gehele jaar profiteren van de voordelige Ten Cate 2+1 actie voor de Ten Cate basic artikelen. Het gehele jaar door heeft u dan Ten Cate voordeel.

Ten Cate Dealer

IntoUnderwear is hét Ten Cate verkooppunt online voor Nederland en België. Bij IntoUnderwear worden alle Ten Cate artikelen uit voorraad geleverd, en bestelt u voor 15:00 dan heeft u de dag erna uw Ten Cate artikelen in huis. Gratis verzending vanaf €30,00 voor Nederland.

Ga naar de Ten Cate Merkenpagina