OVER SCHIESSER

Ontdek Schiesser, het merk dat staat voor uitmuntende kwaliteit en comfort in ondergoed en kleding. Met een rijke geschiedenis van traditionele vakmanschap en moderne innovatie biedt Schiesser tijdloze ontwerpen gemaakt van de beste materialen. Duurzaam, stijlvol en perfect passend bij elke gelegenheid.

Schiesser - Kwaliteit die je voelt

De Schiesser hemden collectie biedt veelzijdige opties die gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een strak, formeel hemd of een meer ontspannen, casual look, Schiesser heeft het allemaal. Elk hemd is ontworpen om een tijdloze toevoeging aan je garderobe te zijn.

Wat Maakt Schiesser Hemden Uniek?

Schiesser hemden zijn gemaakt van premium stoffen zoals fijn katoen en linnen, die bekend staan om hun ademende eigenschappen en duurzaamheid. Elk hemd is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, van de perfecte snit tot de subtiele afwerking, wat zorgt voor een uitstekende pasvorm en een verfijnde uitstraling.

Duurzaamheid en Vakmanschap

Schiesser hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De productieprocessen zijn ontworpen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van je Schiesser hemd, wetende dat het een bewuste keuze is voor zowel jou als het milieu.

Ontdek de Schiesser Hemden Collectie bij Into Underwear

De Schiesser onderhemden collectie biedt veelzijdige opties die gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een strak, formeel onderhemd of een meer ontspannen, casual look, Schiesser heeft het allemaal. Elk onderhemd is ontworpen om een tijdloze toevoeging aan je garderobe te zijn.

Ervaar de elegantie en het comfort van Schiesser hemden en voeg een vleugje klasse toe aan je dagelijkse outfit!

Shop online verder

Bekijk onze populairste artikelen van Schiesser

Schiesser - Long Life Soft Shirt - Zwart

De hoogwaardige kwaliteit van het Long Life Soft Hemd van Schiesser, en natuurlijk de pasvorm, zijn de kenmerken van deze serie, ook na vele wasbeurten. Dit hemd is gemaakt van 45% micromodal, 45% katoen en 10% elastaan.

€29,95

Shop online

Schiesser - Long Life Soft Shirt - Wit

De hoogwaardige kwaliteit van het Long Life Soft Hemd van Schiesser, en natuurlijk de pasvorm, zijn de kenmerken van deze serie, ook na vele wasbeurten. Dit hemd is gemaakt van 45% micromodal, 45% katoen en 10% elastaan.

€29,95

Shop online

Schiesser - Original Feinripp Classics Hemd - Blauw

Schiesser Original Feinripp classics hemd. De klassieker gemaakt van 100% gekamd katoen. Dit Schiesser Heren onderhemd is geproduceerd in een fijne rib kwaliteit wat bijzonder comfortabel draagt en heeft geen storende zijnaden.

€17,99

SHop online